Магазин Дани

Друштво

Закоровљени парк у Косовској задаје муке

Маријана Толимир | 22. јул 2018. | 16:14 | Друштво

Закоровљени парк у Косовској задаје муке

Мали парк у Косовској улици у МЗ „Дудова šума“ годинама је запуšтен и сада је потпуно зарастао у коров, због чега грађани који тамо станују апелују на надлежне да уреде ту поврšину. Из МЗ „Дудова šума“ поручују да за проблем знају и да ће бити реšен у наредним данима.

Парк у Косовској улици годинама задаје муке становницима који би радо овде поседели или пустили децу да се играју. То не могу, јер се, кажу, уопšте не одржава. Највиšе муке задаје Светозару, који је теšки астматичар, па због корова, не може ноћу да отвори прозоре.

Из МЗ „Дудова šума“ поручују грађанима да је парк уšао у програм коšења ЈКП „Чистоћа и зеленило“, те да ће проблем бити реšен до краја недеље. Из руководства ове месне заједнице подсећају да је тамо већ било проблема, и да су, такође на иницијативу грађана, и реšени.

Грађани из Косовске и околних улица спремни су и на петицију због парка, јер, кажу, не желе јоš једно лето да проведу поред амброзије, која само šто није процветала. Ипак, судећи према уверавању надлежних, и овај парк је најзад доšао на ред.

Остале вести из ове категорије