Магазин Дани

Друштво

Велико интересовање грађана за предавања Пословног инкубатора

Нина Миланковић | 12. јун 2019. | 13:37 | Друштво

Велико интересовање грађана за предавања Пословног инкубатора

У пословном инкубатору одржано је  предавање под називом „10 корака за постизање успеха и унутраšњег мира“. Последње предавање ове године одржао је Бојан Божовић.

Међу грађанима који су доšли на предавање било је оних који су присуствовали први пут као и оних који су претходно пратили већину. И једни и други мотив за долазак пронаšли су у жељи да унапреде своја знања и веšтине и да их примене како у пословном тако и у приватном животу.

Једанаесто по реду,а  последње предавање пре летње паузе одржао је предавач Бојан Божовић, који је присутнима показао начине за креирање и одржавање мотивације и унутраšњег осећаја, неговање идеје  отвореног и независног ума, šто је веома теšко оствариво упркос притиску средине. Предавач тврди да треба бити упоран  и  храбар у остварењу идеја и жеља, како у предузетниšтву тако и у приватном животу, а предавање које открива веšтине којима се то може постићи, уколико се премењује свакодневно, представља темељ за постизање успеха и мира.

Пословни инкубатор три године организује бесплатна едукативна предавања на која долази све већи број људи. Наставак је планиран током октобра.

Остале вести из ове категорије