Магазин Дани

Спорт

Меморијални турнир „Стеван Ћеле Вилотић” од 7. до 12. септембра

Санела Симеуновић | 6. септембар 2023. | 11:42 | Спорт

Меморијални турнир „Стеван Ћеле Вилотић” од 7. до 12. септембра

Меморијални турнир у фудбалу „Стеван Ћеле Вилотић” 29. по реду, одржаће се од 7. до 12. септембра. На овогодишњем такмичењу, за играче до 19 година старости, утакмице ће се одиграти у Суботици, Сенти и Кули и улаз на утакмице је бесплатан. Осим домаћина Србије за трофеј ће се борити и представници из Француске, Мађарске и Црне Горе.

-Први мечеви на Градском стадиону Србија и Мађарска у 16 часова и Француска и Црна Гора који ће играти у Сенти исто у 16 часова. Други дан турнира је у суботу, Србија и Црна Гора се састају у Кули од 17 часова, а у истом термину Француска и Мађарска играју у Сенти своју утакмицу. Последњи дан турнира је у уторак 12.септемрба на Градском стадиону у 17 часова Србија и Француска, а на Академији ТСЦ играће Црна Гора и Мађарска-

-Прва утакмица Мађарска, сутра у 16 часова желимо да кренемо са победом, тако ћемо прићи утакмици, тако ћемо се припремати, желимо да сви који дођу да гледају репрезентацију уживају и да се радују са нама после те утакмице- поручио је поручио је селектор омладинске репрезентације Србије, Радован Кривокапић.

Остале вести из ове категорије