Магазин Дани

ЦомНетТВ мрежа

Иновативна технологија, подови будућности представљени на Палићу

Силвиа Мартиновић | 9. април 2024. | 08:55 | ЦомНетТВ мрежа

Иновативна технологија, подови будућности представљени на Палићу

Представници компаније из Хрватске „Бјелин“ представили су своје производе на Палићу. ”Бјелин“ развија, производи и продаје широк избор производа који се састоји од традиционалних дрвених подова и нових иновативних подова у новим материјалима. Циљ је да пласирају своје подове и на нашем тржишту.

Развој се изводи у сарадњи са В&аумл;линге Инноватион АБ из Шведске, углавном познатим као проналач "клик“ подова. Производња се одвија у сопственим најсавременијим фабрикама у Шведској и Хрватској. Сада су те производе упознали и заинтересовани из наше земље.

- Окупили смо се, колико видим, у доста великом броју, и кроз партнерске односе ћемо направити доста пројеката по самом тржишту Србије, развићемо дистрибуцију, а уједно ћемо ојачати, односно позиционирати бренд на тржишту кроз наше продајне - будуће - канале - изјавио је Марко Бачкоња, водитељ програма продаје у фирми „Бјелин”.

Иновативна шведска технологија и врхунска модерна производња пружају стабилне подове који ће дуго остати лепи. Сировина која се користи за израду "Бјелин“ паркета долази из светски познатих славонских шума на северу Хрватске. Дрво је пиљено у бјелинским локалним пиланама и направљено је у најсавременијим фабрикама паркета у паркете са великим избором дизајна.

- Ми смо ти који стоје иза свих патената који сви остали произвођачи производе, и власник је закључио да би он желео имати неке своје подове и неке нове патенте које смо развили да се ширимо не само у Србији него и глобално. Ти нови подови се зову "вудура“ (wоодура). То је нешто што је три пута чвршће, три пута отпорније на било какве ударце, отпорније је пуно на хабање, а користи се притом много мање материјала којега нажалост има све мање и мање, тако да смо кренули ка томе кораку да имамо зелено искориштење и да чувамо околину, а уједно и да производимо јако квалитетан под.

Сви „Бјелин“ подови су на дрвеној бази. Под се лако рециклира, а спој на ”клик“ омогућује да се под подигне без оштећења и поновно постави на друго место. Представници компаније "Бјелин“ су убеђени да ће убудуће и на нашем тржишту бити препознатљив њихов јединствени бренд.

Остале вести из ове категорије