Магазин Дани

Привреда

Банка Поштанска штедионица на новој адреси

Санда Милеуснић Николић | 9. април 2024. | 12:06 | Привреда

Банка Поштанска штедионица на новој адреси

Банка Поштанска штедионица од данас је на новој адреси, суботичка експозитура је са Корза премештена у приземље Градске куће, што ће, према речима руководства филијале, клијентима донети пријатнију услугу.

Основана 1921.године, Банци Поштанска штедионица је управо традиција дужа од једног века заједничка са Градском кућом у којој се налази нова експозитура, поручила је директорка филијале, Исидора Ђаковић и додала да је Поштанска штедионица својим радом и односом према држави и грађанима као права државна банка заслужила поверење грађана. Она се захвалила и руководству града на указаном поверењу, те поручила клијентима да ће им банка бити на располагању за даљи развој и подизање животног квалитета.

„Ово је за нас посебно значајно јер се са посебном одговорношћу увек односимо према традиционалним вредностима и домаћој историји, Својим односом према клијентима и пословним партнерима већ смо скренули пажњу на свој рад, а подсећања ради, убрзан развој мреже банке у складу са слоганом „Још ближи вама“ започели смо управо у овим крајевима са самосталним шалтером Чантавир, који смо формирали у оквиру експозитуре Суботица“- истакла је Ђаковић.

Свечаном отварању пресељене експозитуре присуствовао је и градоначелник Стеван Бакић, који је том приликом поручио да је отварање новог пословног простора велики догађај за Град Суботицу, поготово када се ради о реномираној државној банци.

„Оно што морам да истакнем јесте да је Поштанска штедионица партнер многим државним пројектима, тако да ће локална самоуправа дати сву могућу подршку Поштанској штедионици и надам се и желим им од срца много среће у раду, пуно пословних успеха и још проширења.“

У оквиру филијале Суботица Банка Поштанска штедионица има осам експозитура и два самостална шалтера.

Остале вести из ове категорије